Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

waar staat radio 2 aan zee

Radio 2 aan zee. Dit jaar vinden de jaarlijkse evenementen Plage Préférée en Zomerhit beide van Radio 2 niet plaats.

Radio2 Aan Zee Programma S Radio2
Radio2 Aan Zee Programma S Radio2

Op weekdagen in de namiddag van 1300 tot 1600 uur gepresenteerd door Daan Masset s avonds van 1900 tot 2300 uur door Marc Pinte Cara Cobbaert en Pascal Vranckx.

. Mijn kinderen de radio en de liefde. Geen grote Radio 2-evenementen aan zee deze zomer. Home Nieuws Programmering Gemist Podcasts Top 2000. Jenny noemt hem altijd Arthur.

De Nostalgie-radiostudio staat op de zeedijk in Nieuwpoort met zicht op zee en de deuren wagenwijd open. Elke dag tussen 10 en 19 uur kan iedereen een bezoekje brengen aan de studio en er djs Leen Demaré Bjorn Verhoeven Johan Henneman en Astrid Philips aan het werk zien. De eerste die in de stoel zit wint een mooie prijs. In Limburg op 979 MHz.

Luister live Kijk live. Elke dag tussen 10 en 19 uur kan iedereen een bezoekje brengen aan de studio. In Leuven en omgeving op 887 MHz. In radio2 aan zee van maandag tot vrijdag tussen 10 en 12 uur geven Ann Reymen en ladybikers Margaux Bogaert en Katleen Craenhals tips en tricks om alles uit je.

Elke dag is er alvast een eerste luistertip te horen in Radio 2 aan zee op Radio 2 tussen 10 en 12 uur. In Vlaams-Brabant op 937 MHz. Infopunt Toerisme Hoogstraat 2 8370. Opname uit 1993Tussen de optredens door vertellen enkele ex Radio 2 presentators en prese.

Kijk live naar Radio 2 met VRT NU via de site of app. Onze Belgische kust trekt deze zomer weer letterlijk en figuurlijk. Woensdag 13 mei 2020. De reden daarvoor is dat alle grote events aan zee deze zomer geannuleerd worden.

Bekijk alle fotos - 1. Voor mij is hij altijd Will Tura. Uitzending Radio 2 aan zee uit de jachthaven van Blankenberge. Live-uitzendingen vanuit Blankenberge en optredens Vlaamse artiesten.

If I Ever Lose My Faith In You. Deze zomer kom je Radio 2 overal tegen in Vlaanderen. Onder anderen deze djs zullen er. Ma 8 augustus 2022 tot za 20 augustus 2022.

Radio 2 aan zee. Tussen 12u-13u vind je ons op één of andere zeedijk van De Panne tot in Knokke-Heist. Waar staat Radio 2 aan Zee. Het Oor Wil Ook Wat.

Er wordt voornamelijk muziek uit de jaren 80 90 00 en 10 met aanvullend recentere Mega Top 30 hits. Karolien Debecker en Anja Daems warmen nog een week op in de studio in Brussel met Radio2 vakantie en Radio2 zomerhit. Radio 2 aan zee. In de regio Dendermonde Aalst Temse op 907 MHz.

Hét ideale moment om nog eens extra te genieten van jullie favoriete zomerplaten. Vanaf maandag 11 juli pakken we onze koffers en vind je ons aan de kust. NPO Radio 2 is dé plek voor de nieuwste muziek en de beste artiesten. Radio 2 West-Vlaanderen trekt van 29 juni tot en met 21 augustus naar onze kust met de middaguitzending.

Barcadère zn 8370 Blankenberge. Elke dag zijn er prijzen te winnen en wie langskomt. In de regio Diest op 924 MHz. Van ma 8 augustus 2022 tot za 20 augustus 2022.

1000 Klassiekers in de Radio 2-app. In het weekend neemt Sharon Slegers Zot. Radio 2 is te beluisteren via een radiotoestel met FM op de volgende frequenties. De artiesten die langs komen vind je terug via de website van Radio 2.

In Oost-Vlaanderen op 986 MHz. De hele zomer lang maken de Joe-djs elke dag live radio van 10 uur tot 22 uur vanop Joe Summer Island met zicht op zee. 1000 - 1200 KRO-NCRV. Live-uitzendingen vanuit Blankenberge en optredens Vlaamse artiesten.

Alle fotos - 1 Radio 2. De eerste uitzending van De Stoel is vandaag maandag 27 juni te zien maar de. Vandaag zaterdag 25 april lanceert. Radio 2 respecteert uiteraard de veiligheidsvoorschriften en de beslissingen van de bevoegde.

In Antwerpen op 975 MHz. Radio 2 aan zee. Radio 2 aan zee. NPO Radio 2 is een nationale radiozender van de Nederlandse Publieke OmroepHet station richt zich in de eerste plaats op de doelgroep 35 tot en met 55 jaar maar wordt ook goed beluisterd door de doelgroepen Business-to-Business en boodschappers 25-55 jaar.

Lutgart Simoens in gesprek met Kim Debrie in 2018. De grote vakantie loopt op zn laatste benen het najaar komt om de hoek piepen. Dat doen we op woensdag 31 augustus 10 uur lang van 8 uur s. Uniek gesprek met Will Tura en producer Jean Kluger.

De Nostalgie-radiostudio staat op de zeedijk in Nieuwpoort met zicht op zee en de deuren wagenwijd open. Maar dat zal ik nooit zeggen. Kies nu jouw 3 favoriete zomerplaten voor de Radio2 Zomer200. Découvrez toutes les infos la bande-annonce le casting et les diffusions du film Radio 2 aan zee.

Wie De Stoel op televisie spot en de plek herkent mag zich ernaartoe reppen met het juiste voorwerp. NPO Radio 2 Soul Jazz Live. In het Waasland op 898 MHz. Op de tonen van heerlijke zomerse muziek surft Radio 2 in juli en augustus mee op het zomergevoel bij de luisteraars met Zot Veel Zomer.

Radio 2 stelt voor. Radio 2 blijft ook.

Radio 2 West Vlaanderen Aan Zee Waar En Wanneer Lees Radio2
Radio 2 West Vlaanderen Aan Zee Waar En Wanneer Lees Radio2
Pin Op Santiago Kaapverdie
Pin Op Santiago Kaapverdie
Radio 2 Zomerhit Live Finale De Kust
Radio 2 Zomerhit Live Finale De Kust
Radiozenders Trekken Weer Naar De Kust Welke Zender Kun Je Waar Vinden Het Nieuwsblad Mobile
Radiozenders Trekken Weer Naar De Kust Welke Zender Kun Je Waar Vinden Het Nieuwsblad Mobile
Radio2 Aan Zee Programma S Radio2
Radio2 Aan Zee Programma S Radio2

Posting Komentar untuk "waar staat radio 2 aan zee"